Seuraava valmennus järjestetään Helsingissä 25.8.2018.

Päivä(t)

:

H(s)

:

Minuutti(a)

:

Second(s)

Puhujaksi -valmennuksessa opit, kuinka saat yleisön puolellesi riippummatta lähtötasostasi.

Puhujaksi -valmennuksessa saat selkeitä vinkkejä, kuinka parannat omaa julkista puhumistasi.

Jännitätkö esiintymistilanteita? Mietitkö, miten voisit viestiä vaikuttavammin? Haluaisitko olla menestyvä kouluttaja, huippumyyjä tai vaikka loistaa palaverissa.

Puhujaksi on päivän kestävä valmennus, mikä on suunnattu juuri sinulle, joka haluat kehittää itseäsi ja löytää sisäisen puhujan voiman – oli kyse sitten isommista tai pienemmistä esiintymistilanteista.

Valmennuksen ilmapiiri on turvallinen, inspiroiva ja kannustava, jonne voit tulla täysin omana itsenäsi. Tule mukaan valmennukseen, johon osallistuu laajalti eri alojen ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita itsensä ja omien puhujataitojen kehittämisestä.

Kokeneiden huippuvalmentajien ohjauksessa jokainen voi löytää eväitä omaan viestintäänsä.

Osallistumalla päivän mittaiseen valmennukseen saat koulutuksen sisällön murto-osalla siitä hinnasta, minkä maksaisit henkilökohtaisesta valmennuksesta. Valmentajilla on vuosien kokemus vaikkutavasta viestinnästä ja he toteuttavat itse omia oppejaan käytännön työssä viikoittain.

Valmennuksen syvin tarkoitus on auttaa sinua löytämään rento ja vaikuttava puhuja sisältäsi! Autamme sinua saamaan yleisön puolellesi!

päivän VALMENTAJAT

HENRI RANTANEN

Yrittäjä, kouluttaja, toisintekijä. Henri käyttää kouluttamiaan puhujaoppeja joka viikko.

Henri on kouluttanut satoja yrittäjia ja hänen koulutuksissaan on ollut tuhansia ihmisiä.

Seminaareissa Henriä on ollut kuulemassa kymmeniätuhansia ihmisiä ja suurimmat yksittäiset tapahtumat ovat olleet yli 3000 ihmisen saleja.

ChrISTOFFER WEISS

Teatterikorkeakoulusta valmistunut, täysin kolmikielinen näyttelijä, jolla on runsaasti kokemusta teatterista, elokuvista, TV:stä ja äänituotannoista niin Suomesta kuin ulkomailta.

Suurin osa urastaan Christoffer on tuottanut tapahtumia; yli 200 tapahtumaa, yli 30:ssä maassa, kuudella mantereella.

MIKA JÄRVINEN

Mika Järvinen on kokenut, pidetty ja arvostettu yritysvalmentaja, joka on energisoinut ja virittänyt tuhansia ihmisiä eri toimialoilla nostamaan tasoaan huikein tuloksin.

Mika on esiintyjänä rento, karismaattinen ja vaikuttava. Hän heittäytyy ja antaa koko persoonansa kuulua. Hänellä on paitsi taitoa ja kykyä, myös aito intohimo auttaa ihmisiä heidän kasvuhaasteidensa parissa.  

OPIT VALMENNUKSESSA MUUN MUUASSA:

N
Opit nauttimaan puhujatilanteista ja saat kerrottua asiasi rennosti ja kuulijoita kiinnostavalla tavalla.
N
Löydät oman luontevan tapasi puhua ja esiintyä, niin pienen kuin isonkin yleisön edessä.
N
Saat yleisön puolellesi ja heidän jakamattoman huomionsa.
N
Opit tekemään mieleenpainuvia ja kiinnostavia PowerPoint esityksiä
N
Uskallat käyttää teknologiaa hyväksi vahvistamaan viestiäsi
N

Ymmärrät kuinka kommunikoida selkeästi sekä yleisön, että tapahtuman järjestäjän kanssa.
N
Opit puhumisen lainalaisuudet.
N
Opit kuinka hyvä puhe rakennetaan.

Mika Järvinen

Olen oppinut pitämään erilaisista hetkistä, joissa olen paikalla joko puhujana tai inspiroitumassa muista puhujista. Olen siis oppinut nauttimaan hetkistä, joita monet pelkäävät kuollakseen.

Mitä ihmettä, mies, jolla polvilumpiot tärisi kun piti puhetta luokan edessä lukiossa? Löysin oikean tavan lähestyä hetkiä, joissa esiinnyn tai puhun.

Tässä muutama minulle merkittävä oivallus.

– Opin luottamaan siihen, että ihmiset ovat puolellasi eivätkä sinua arvostelemassa.

– Opin siirtämään huomioni asiaan ja kuulijoihin, käänsin valokeilan pois itsestäni.

– Hyväksyin, että on ihan ok, että hieman jännittää.

– Lopetin yritykseni olla vakuuttava yleisön silmissä ja keskityin vain kertomaan sen mihin uskon ja siihen mitä halusin sanoa.

Henri Rantanen

Pulssi kiihtyy, kädet hikoaa, kurkkua kuivaa, jalat tärisee ja silmissä sumenee.

Joku on jopa verrannut julkista puhumista kuolemanpelkoon.

Yleinen harhakuva on että hyvä puhuminen vaatii tietynlaisen luonteen ja esiintyjän on oltava sanavalmis, ulospäinsuuntautunut, maailman tähti. Tämä ei pidä paikkaansa.

Kuten moni muukin, niin myös julkinen puhuminen on opittavissa oleva taito, kunhan vain oppii tietyt lainalaisuudet ja ymmärtää mitä hyvä esiintyminen vaatii.

Tutkimuksien valossa kommunikoinnin vaikuttavuudessa ratkaisee
7% Sanojen osuus.
38% Äänen sävy. Ei se mitä sanot vaan miten sen sanot.
55% Kehonkieli.

Informaatio ei ole kommunikointia. Hyvän esiintymisen mittarina toimii se, kun yleisöltä kysytään 2 viikon päästä esiintymisestä, mitä mieltä olit? Liian usein vastauksena on, että se oli hyvä tai hauska.

Kiva että oli hauska ja hyvä, mutta yleisön pitäisi muistaa, mitkä oli luennon tärkeimmät pointit, ilman että heidän tarvitsee muistella muistiinpanojen kautta. Hyvä esiintyminen saa kuulijat toimimaan.

Minulle opetettiin aikoinaa että upota pointit, kerro tarina, pistä ne itkemään, pistä ne nauramaan ja poistu lavalta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mieti mieluummin muutama tärkeä pointti kuin tuhat pientä. Mitä haluat yleisön muistavan? Välitä tunne, kommunikoi.

Christoffer Weiss

Tiedostan, että terve yhteiskunta muodostuu terveistä yksilöistä ja siksi koen suurta intohimoa jakaa osaamistani mahdollisimman laajasti, keskittyen muihin vaikuttajiin yrityksissä ja yhteisöissä. Olen omillani missä tahansa yhteyksissä, koska hän osaa muokata viestinsä ja viestintänsä juuri sopivaksi kuulijakunnalle.

“Se yksi asia joka määrittää elämämme laadun on millaisia kohtaamisia onnistumme luomaan, sekä itseen, ystäviin, työkavereihin ja asiakkaisiin. Kaikki on kohtaamista, kokoajan ja kaikkialla. Työelämässä myynnin, markkinoinnin, tapahtumien ja koulutuksien arvo ja teho perustuu kuinka syviin kohtaamisiin päästään. Aidosta yhteydestä muodostuu luottamus, joka helpottaa kaikkien työtä, enemmän tulosta vähemmällä vaivalla.”

“Työntekijät haluavat tulla töihin koska töissä on aito meininki. Asiakkaat haluavat tuntea, että hänestä välitetään. Jotta voi kohdata toista ihmistä pitää ensiksi kohdata itseään, omassa itsessään. Tämä onkin yksi kaikista vaikeimmista asioista elämässä ja siksi yksi kaikista tärkeimmistä.”

MITÄ KOULUTUKSISTAMME ON SANOTTU?
Christoffer on tuottanut monet meidän itsensäkehittämisen maailmantähtien
huipputapahtumat, mm. Joseph McClendon III, David Wolfe, Bob Proctor, Robert Kiyosaki,
Janet Bray Attwood yms. Aina kun Christoffer pyörittää tapahtumaa, tiedämme ettemme
tarvi huolehtia yhtään AV-tekniikasta tai musiikista. Hän on luova, erittäin nopea ja tekee
kaikkensa että sekä osallistujilla että puhujilla olisi aina mahdollisimman hyvä kokemus
tapahtumissamme. Hra. Weiss on meidän ykkösvalinta!
Ilkka Koppelomäki – Perustaja, Uskalla Innostua
Emme voi enää ajatellakaan tuottavamme tapahtumia ilman että Christoffer olisi mukana
varmistamassa kaiken sujuvan kuin kaunis sävellys. Vahva suositus, mikäli haluatte tehdä
lähtemättömän vaikutuksen tapahtumassanne.

Teemu Arina, Curator of the Biohacker Summit 

Christoffer on ohjannut kansalliset kokouksemme viimeiset neljä vuotta. Joka vuosi tapahtuma kasvaa suuremmaksi ja paremmaksi. Christofferilla on mahtava tunne siihen
mitä tarvitaan joka hetkessä, usein löytäen täydellisen musiikkikappaleen tai videon taikurin tavoin. Hän pystyy ratkaisemaan minkä tahansa teknisen haasteen ja pysyy
tyynenä suurenkin paineen alla. Christoffer on olennainen osa meidän tiimiä, vaikka teemmekin hänen kanssa töitä vain kerran vuodessa. Hän tekee hullun pitkiä työpäiviä
loputtomalla energialla ja intohimolla. En voi kuvitella järjestää kokoustamme ilman että Christoffer on puikoissa.”
David Litt – Vice President of Sales & Marketing – Purium

”Useita innostavia työpajoja rennossa tunnelmassa, jossa fokus ei karannut. Suosittelen!”

Pasi Kervinen, Crasman Oy

Kuudes Aistin Mika pitivät henkilöstöpäivillämme paljon positiivista palautetta saaneen puheen työn tuottavuudesta. Hänessä yhdistyi vahva asiaosaaminen ja mukaansatempaava energisyys.”

Tuija Sjöblom, Helsingin seudun kauppakamari

Esiintymisvalmennus antoi rohkeutta ja varmuutta omaan esiintymiseen, keinoja jännityksen purkamiseen sekä vinkkejä luotevaan ja vakuuttavaan olemiseen yleisön edessä. Valmennuksessa ymmärsi myös, että esiintyminen on opittavissa oleva taito. Siellä nousi halu kehittyä esiintyjänä”

Kuitukeiju ky

”Henrin esiintymisvalmennus aukaisi silmäni esiintymisen suhteen. Suosikkiasiani valmennuksessa oli Henrin mukaansa tempaiseva esintymistyyli sekä mahtavat tarinat. Nämä kaksi elementtiä kun sekoitettiin yhteen, syntyi lavalla sellainen kemikaali, joka ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Tällä hetkellä käytän valmennuksesta oppeja lähes viikottain. Suosittelen.” 

Joonas Harimaa, Yrittäjä

”Esiintymisvalmennus oli yksi koko urani tärkeimmistä valmennuksista johon olen osallistunut. Olen itse jännittänyt esiintymistä pienestä pitäen niin pienissä kuin isoissakin ryhmissä, mutta valmennuksesta saatujen teknisten oppien avulla olen saanut itsevarmuutta esiintymiseen, palavereihin kuin yleiseenkin kommunikointiin. Olen käynyt seuraamaan muitten esiintymisiä aivan erilaisella silmällä. Suosittelen valmennusta vilpittömästi kaikille”

Jukka Melanen, Yrittäjä

KOULUTUSPAIKKA

Seuraava valmennus järjestetään Helsingissä 25.8.2018.
Valmennuspaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Valmennuksen kesto klo 10-18

VIP-lipun hankkineille järjestetään aamiaistilaisuus 25.8.2018 klo 08:30-09.30 sekä iltatilaisuus + meet & greet hengessä klo 18-20.

Liput

Valmennus pidetään 25.8.2018 klo 10-18 Helsingissä. VIP tilaisuudet klo 8:30-9:30 ja 18-20.
Tarkempi valmennuspaikka ilmoitetaan osallistujille myöhemmin. Hinnat sisältävät alv 24 %.

Peruslippu

197/kpl
  • Valmennus klo 10-18
  • Kokopäivän tapahtumatallenne
  • Mahdollisuus verkostoitumiseen